Tyrkisk linse suppe

squashkage

opskrift
250 g brun farin
3 æg
100 g smør
350 g squash
3 tsk kanel
1 tsk kardemomme
1 tsk allehånde
1 kniv spids stødt nelikke
1 spsk vanilje sukker
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
250 g mel
100 g valnødder
100 g chokolade
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Smør en springform.
Riv squash og hak nødder og chokolade.
Pisk Brun farin, vanilje sukker, smør, og æg sammen til en jævn luftige masse til sukkeret er opløst med en håndmikser.
Bland krydderier , mel, bagepulver og natron. Pisk det i æggemassen og vend forsigtigt squash, nødder og chokolade i dejen. Og kom den i formen. Bage tid mellem 30-45 Min.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tyrkisk linse suppe