Ananas Granité med gulerods skum

Kemi i køkkenet…

Jeg elsker at trylle i mit køkken og i dag er der kommet en lille video om hvordan man kan lave chokolade jord op på min Facebook side… Ja og så tryller den sig også vej på Instagram…

Ja undskyld jeg er ikke prof med det kamera men håber i overlever…

Mynte sorbet med chokolade jord

Chokolade jord:

  • 100 g mørk chokolade
  • 25 g smør
  • 25 g sukker
  • 30 g zorbit

Chokolade, smør og sukker smeltes over vandbad, lad det køle lidt ned 3-4 minutter tilsæt zorbit lidt efter lidt og se hvordan det stille bliver til at fast masse mens den køler skulle den gerne begynde at smuldre og ligne jord…

 

Som sagt elsker jeg at bruge kemi i køkkenet, det er fantastisk til at lave teksturer og små anderledes retter hvor øjet snydes.

Lidt lige som denne plante… eller rettere lille appetitvækker

En lille ret der består af dehydret oliven en creme på basilikum med et center af serrano skinke og dehydreret tomater… ligner jord men er det ikke.

Kemien har her hjemme fundet sin egen lille plads i hverdagen…

Jeg kan kun anbefale at prøve det…

Zorbit kan købes ved

https://www.molekymi.dk/

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ananas Granité med gulerods skum