Caviar i køkkenet
Jordbær caviar
Opskrift
500 g danske Jordbær
1 dl vand
1/2 dl sukker
1 l frossen/ is kold olie (1 time i fryseren mindst)
Bær, vand og sukker Bringes i kog og lad koge mindst 5 minutter. sigtes gennem klæde.
Væsken vejes jeg havde 300 g væske
Når jeg laver caviar en 1% blanding med agar agar. Det vil sige 3 gram.
Jeg bringer væsken i kog tager den af varmen, tilsætter agar agar og lader det bløde op i den varme væske mens jeg rør i væsken… lader det køle ned… til 60-58° c og begynder at dryppe i den is kolde oile.
Lad dem gerne ligge der i til du har dryppet dem du ønsker… den resterende væske kan hældes i en form og skæres i tern eller lave spagetti af… kun fantasien sætter grænsen… ❤
9
Ingen kommentarer endnu