Pakke posten

Caviar i køkkenet

Jordbær caviar
Opskrift
500 g danske Jordbær
1 dl vand
1/2 dl sukker
1 l frossen/ is kold olie (1 time i fryseren mindst)
Bær, vand og sukker Bringes i kog og lad koge mindst 5 minutter. sigtes gennem klæde.
Væsken vejes jeg havde 300 g væske
Når jeg laver caviar en 1% blanding med agar agar. Det vil sige 3 gram.
Jeg bringer væsken i kog tager den af varmen, tilsætter agar agar og lader det bløde op i den varme væske mens jeg rør i væsken… lader det køle ned… til 60-58° c og begynder at dryppe i den is kolde oile.

Lad dem gerne ligge der i til du har dryppet dem du ønsker… den resterende væske kan hældes i en form og skæres i tern eller lave spagetti af… kun fantasien sætter grænsen… ❤

9

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakke posten