Fødselsdags brunsviger

Confit de canard.

CONFIT DE CANARD
Lavet sous vide.
8-10 lår
Jeg koger en lage til lårene.
½ tsk timian
15 peberkorn
10 enebær
5 laurbærblade
1 dl salt
½ dl sukker
1 l vand
1 løg
(Lidt andefedt hvis skindet fjernes)
Bringes i kog og koges til løget er mørt.
Lad den afkøle.
Tag dine lår ud af deres pose. Jeg tager skindet af men lader alt det fedt der er blive på låret så vidt muligt.
Dette gør jeg da jeg vil bruge skindet til en chips ved at dehydrer det.
Kom lår i lagen og lad dem trække helst 12-24 timer. Alt efter hvor salt man ønsker dem.
Tænd din sous vide på 79.5 grader
Tag lårene op og tør dem grundigt. Kom dem på 2 eller 3 vacum poser med evt lidt laurbærblade og peber i posen sammen med 1- 2 tsk andefedt vacumeres og kommes i sous vide og nu er det bare at vente 12 timer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdags brunsviger