Her er min helt igennem fantastiske rabarber suppe… skynd jer sæsonen er ved at være slut… men det kan gemmes… ❤

1 kg rabarber (så røde som muligt)

2 l vand

1 stang vanilje eller 2 spsk vanilje sukker

3-5 dl. Sukker

3 spsk. Majsstivelse/marizena blandet med 1/2 dl vand.

Nonoxal læs flasken. Da væske mængden kan være forskellig på slut resultatet.

Rens rabarber og skær dem i mindre stykker og kom dem i en gryde

Kom vand og halv delen af sukkeret ved del vanilje stangen og skrab kornene ud og så skal den samme vej stang og alt… bring det i kog lad det simre 15-20 minutter til rabarberne er kogt helt i stykker… nu skal det sigtes. Når først de værste rabarber er sigtet fra skal den sigtes gennem et klæde ( gammel viskestykke)

Kog yderligere 15 minutter og smag til med det resterende sukker og tilsæt nonoxal efter mængden af saft.

Her efter jævnes den med majsstivelse

Serveres med vanilje is og friske bær…