Dehydret cherrytomat

Lidt leg med dehydrator.

Jeg er som sagt stor fan af min dehydrator.

Laver så meget sjovt i den.

Jeg tørre rødbeder til rødbedestøv/ pulver som jeg kan farve pasta med, eller bruge til anretning.

At tørre rødbeder er enkelt

Skræl dem og skær i tynde skiver og tør dem til de er helt tørre… tager ca 5 timer. Jeg kommer her på skiverne i en kaffe kværn og wupti så er der støv… Jeg sigter den for større stykker men det er ikke et krav.

Vil du overraske folk kan du faktisk trylle denne støv om til at smage som syltede rødbeder. Med lidt eddike pulver og lidt sukker…

På samme måde kan du lave rødkåls støv.

 

Men en af mine favoritter er porre støv som bare er super lækker…

Jeg renser porre toppen godt og skære den i små stykker, så tørres toppen i dehydratoren til den er helt tør og kommer lidt salt ved den i kaffe kværnen og så får man den mest lækker grønne støv der smager af løg og mild hvidløg. Den er fed at andrette med og smager fantastisk på kartofler…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dehydret cherrytomat