Knækbrød

Majs chowder

Opskrift til 4 personer.

  • 300 g god bacon
  • 4 løg
  • 1 kg kartofler
  • 2 ds hakket flåede tomater
  • 3-5 dl vand
  • 1 suppevisk ( porretop, timian kvist, laurbærblade)
  • 1 hel frisk Chilli
  • 2 ds søde majs eller 4  let kogte kolber skærs fri for majs.
  • Hønsebouillon
  • 3 dl fløde
  • Salt og peber

Skræl kartoflerne og skær dem i tern, pil løget og hakkes fint.

Skær bacon i tern.

Steg bacon sprødt i en stor gryde,.når det er sprødt tag op og stil det tilside tilsæt lidt ekstra fedtstof og steg kartofler og løg klare ved lav varme. Tilsæt de flåede tomater og suppevisk og 3 dl vand. Tilsæt chillien i hel form og bouillon.  Lad det simre til kartoflerne er mørre. Smag undervejs for at smage at chilli ikke overdøver det hele. Tag den op når.det smager tilpas af chilli til din smag… du kan altid putte mere. Tilsæt majs og fløde lad det simre lidt, kom bacon i, så smages den til med evt salt og peber og evt mere chilli.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knækbrød